Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Role of Seafood Consumption in Child Growth and Development

  • Formāts: 204 pages
  • Izdošanas datums: 28-May-2024
  • Izdevniecība: National Academies Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780309717014
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 46,33 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 204 pages
  • Izdošanas datums: 28-May-2024
  • Izdevniecība: National Academies Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780309717014

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Seafood--including marine and freshwater fish, mollusks, and crustaceans--is a healthy food choice, but it can also contain contaminants. It is currently unclear how much seafood children or pregnant and lactating women are consuming, and what impact seafood consumption is having on children's growth and development.



The U.S. Department of Health and Human Services, the U.S. Department of Agriculture, the U.S. Environmental Protection Agency, and the National Oceanic and Atmospheric Administration tasked the National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine with convening an expert committee to examine associations between seafood intake for children, adolescents, and pregnant and lactating women and child growth and development. The committee also evaluated when to conduct risk-benefit analyses (RBAs), while considering contextual factors such as equity, diversity, inclusion, and access to health care, and explored how these factors might impact RBAs.

Table of Contents



Front Matter Summary 1 Introduction 2 Methodological Approach to the Task 3 Seafood Consumption Patterns in the United States and Canada 4 Dietary Intake and Nutrient Composition of Seafood 5 Exposure to Contaminants Associated with Consumption of Seafood 6 Health Outcomes Associated with Seafood Consumption 7 RiskBenefit Analysis Appendix A: Committee Member Biosketches Appendix B: Open Session Agendas Appendix C: Commissioned Systematic Reviews Appendix D: Supplemental Review of Systematic Reviews Appendix E: NHANES Data Analysis Methodology