Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Science of Basic L-Rod Dowsing: An Investigation

  • Formāts: 304 pages
  • Izdošanas datums: 07-Feb-2025
  • Izdevniecība: McFarland & Co Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781476651699
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 31,92 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 304 pages
  • Izdošanas datums: 07-Feb-2025
  • Izdevniecība: McFarland & Co Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781476651699
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Dowsing has been a known practice for approximately 500 years, with some evidence suggesting it may even have been used for five millennia. Historically, dowsers used a forked, Y-shaped stick, following the movement toward the presence of water, minerals, or other objects located beneath the ground. Today, the most common tool used is a wire bent into the shape of an "L," leading to the practice known as L-rod dowsing. Only a few of dowsing's many forms appear to have a clear physical basis, such that some physical phenomena in the environment causes a physiological response in the body. Despite the many studies performed in the past, none have resulted in a comprehensive, testable explanation for how dowsing works.

This book reviews and critiques some of the common explanations for L-rod field dowsing, describes an investigation into various aspects of L-rod dowsing, and proposes a mechanism which explains the physical observations. The first part introduces dowsing and critically reviews the major physical theories presented to date to explain it. The second half of the book builds on the prior scientific studies that looked to explain the process behind dowsing, develops the evidence, and presents a theory based on well-known scientific principles for the physical component of dowsing.

Richard Warburton, who holds a Ph.D. in chemistry from the University of Southampton and a J.D. from Duquesne University School of Law, has spent most of his career in new product development and is an inventor with more than 20 patents. He lives near Pittsburgh, Pennsylvania.