Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Smart Livestock Nutrition

  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Smart Animal Production 2
  • Izdošanas datums: 19-Apr-2023
  • Izdevniecība: Springer International Publishing AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783031225840
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 189,75 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: PDF+DRM
  • Sērija : Smart Animal Production 2
  • Izdošanas datums: 19-Apr-2023
  • Izdevniecība: Springer International Publishing AG
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9783031225840

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book highlights the latest findings and techniques related to nutrition and feed efficiency in animal agriculture. It addresses the key challenges facing the nutrition industry to achieve high animal productivity with minimal environmental impact. The concept of smart nutrition involves the use of smart technologies in the feeding and management of livestock.







The first chapters focus on advances in biological fields such as molecular agriculture and genotype selection, as well as technologies that enhance or enable the collection of relevant information. The next section highlights applications of smart nutrition in a variety of livestock systems, ranging from intensive indoor housing of broilers and pigs to extensive outdoor housing of cattle and sheep, and marine fish farms. Finally, because of the worldwide attention to this issue, the authors address the environmental consequences.





This work, which takes a serious look at how nutrition can be usedto improve sustainability in animal agriculture, is a key literature for readers in animal and veterinary sciences, the food industry, sustainability research, and agricultural engineering.

Ilias Kyriazakis is Professor of Animal and Veterinary Science at Queens University, Belfast. The overall theme of his work is on the development and application of novel management strategies that aim to enhance the sustainability of livestock systems. His particular focus is on the effects of animal nutrition on the ability of animals to cope with pathogens and the reduction of the environmental impact of their systems. To this effect, he is using smart technologies, data analytics and simulation approaches to quantify or predict what will happen if a particular animal is fed in particular way whilst kept in a particular environment.