Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Sous Chef

3.63/5 (14201 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Mar-2014
  • Izdevniecība: Random House USA Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780804177887
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 11,97 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 25-Mar-2014
  • Izdevniecība: Random House USA Inc
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780804177887
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense 24-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life. 30,000 first printing.

An executive sous chef who has worked alongside cooks from some of the nation's leading restaurants documents an intense twenty-four-hour period that illuminates the allures and adversities of a professional culinary life.

Kitchen Floor Plan x
Kitchen Chain Of Command xi
Preface xiii
Morning
3(5)
Rounds
8(13)
Finesse Jobs
21(6)
The Team
27(19)
Plats Du Jour
46(18)
Getting There
64(19)
Break
83(15)
Service
98(34)
Message
132(9)
Close
141(11)
Bar
152(21)
Home
173(7)
Morning
180(7)
Selected Kitchen Terminology 187(26)
Acknowledgments 213