Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Stotty 'n' Spice Cake

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Mar-2023
  • Izdevniecība: McNidder & Grace
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780857162403
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 16,90 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 30-Mar-2023
  • Izdevniecība: McNidder & Grace
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780857162403

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Stotty 'n' Spice Cake brings together English Northern regional recipes, dialect, social history and kitchen technology to give us an insight into how kitchen skills, tools and diets have developed.Bill Griffiths takes us on a journey through cooking history - from the griddle on an open fire and the 'beehive' oven to the widely used, much loved and polished kitchen range (th' yuven). This book describes the changing tastes - as well as changes in supplies of meat, fish and grain over the years to include traditions such as the popularity of oatcakes, broth and bread. Recipes from across the region, such as Leak Pudding, Carlins, Singin'-hinny, Taffle Apple, Barley Broth and wartime recipes 'Warton Pie' (Wartime Pie) of course, all served with much home grown Northern humor. A joyous celebration of the history of the food and its people from the North of England.
The late Bill Griffiths was a champion of the North East, its people and heritage. Born in Middlesex, he read history before graduating in 1969. A former Hell's Angel, Bill ran his own independent press and published political pamphlets and essays on the arts and poetry. After gaining a PhD in Old English he fled London and settled in Seaham where he embraced the northern way of life.