Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Summary of Mark Kurlansky's Salt

  • Formāts: 23 pages
  • Izdošanas datums: 23-Jan-2024
  • Izdevniecība: IRB
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798350067804
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 4,25 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Summary of Mark Kurlansky's Salt
  • Formāts: 23 pages
  • Izdošanas datums: 23-Jan-2024
  • Izdevniecība: IRB
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9798350067804
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Get the Summary of Mark Kurlansky's Salt in 20 minutes. Please note: This is a summary & not the original book. "e;Salt: A World History"e; by Mark Kurlansky is an extensive exploration of the history and impact of salt across various civilizations. The book delves into China's ancient salt production techniques, including boiling brine in iron pans and using natural gas for heating, which date back to 6000 B.C. and were advanced by figures like Yi Dun and Li Bing. Salt's role in Chinese cooking and preservation methods, such as soy sauce and pickling, is highlighted...