Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Tartine: Revised Edition: A Classic Revisited: 68 All-New Recipes + 55 Updated Favorites

4.37/5 (634 ratings by Goodreads)
  • Formāts: 328 pages
  • Izdošanas datums: 01-Oct-2019
  • Izdevniecība: Chronicle Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781452178981
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 3,00 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 328 pages
  • Izdošanas datums: 01-Oct-2019
  • Izdevniecība: Chronicle Books
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781452178981
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Winner of the 2020 IACP Award for Best Cookbook, Food Photography & Styling 









The New York Times "Best Cookbooks of Fall 2019" House Beautifuls Amazing New Cookbooks that also look Delicious on Your Shelf"





This brilliantly revisited and beautifully rephotographed book is a totally updated edition of a go-to classic for home and professional bakersfrom one of the most acclaimed and inspiring bakeries in the world. Tartine offers more than 50 new recipes that capture the invention and, above all, deliciousness that Tartine is known forincluding their most requested recipe, the Morning Bun. Favorites from the original book are here, too, revamped to speak to our tastes today and to include whole-grain and/or gluten-free variations, as well as intriguing new ingredients and global techniques. More than 150 drop-dead gorgeous photographs from acclaimed team Gentl + Hyers make this compendium a true collectible and must-have for bakers of all skill levels.
Elisabeth Prueitt is a cookbook author and the cofounder of Tartine Bakery and Tartine Manufactory. She lives in San Francisco.