Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: UROMA kocht

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 04-Feb-2024
  • Izdevniecība: neobooks
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783756570980
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 4,81 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
UROMA kocht
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 04-Feb-2024
  • Izdevniecība: neobooks
  • Valoda: ger
  • ISBN-13: 9783756570980
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Leopoldine Schweitzer (*6.11.1850 +30.11.1876) aus Linz besuchte im damaligen Budweis eine Hauswirtschaftsschule. 1870 schrieb sie die Rezepte nieder. Das handschriftliche Rezeptbuch ist in der damals üblichen Kurrentschrift verfasst. Die Journalistin Frau Dr. Birgit Snizek, die auch das Manuskript in Druckschrift übertrug, bestärkte mich das Original nicht zu verfälschen. Auch wenn manches heute nicht zeitgemäß erscheinen mag, 1870 war es eine bedeutende Rezeptesammlung der böhmischen Küche.