Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Use Of Fungi As Food: Volume 2

  • Formāts: 112 pages
  • Izdošanas datums: 18-Jan-2018
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351085939
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 231,67 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Bibliotēkām
  • Formāts: 112 pages
  • Izdošanas datums: 18-Jan-2018
  • Izdevniecība: CRC Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781351085939
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Few laymen are aware that cookbooks devoted solely to the preparation of mushrooms exist. This fact is brought to their attention and a few recipes are presented in detail. No attempt is made to exhaust the subject but as in the remainder of the book, enough is presented to give a view of the potential and the reader is directed to the relevant literature so that he can pursue the subject in greater depth if he chooses.
1. Introductiom
2. The collection and identification of Edible Wild
Mushrooms
3. Fungi as Animal Food. Mushroom Poisoning and Poisonous
Mushrooms. allucinogenic Fungi and Ethnomycology 4.The Preparation of
Mushrooms
5. Summary.