Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Use of Hydrocolloids to Control Food Appearance, Flavor, Texture, and Nutrition [Other digital carrier]

  • Formāts: Other digital carrier, 320 pages, height x width x depth: 250x150x15 mm, weight: 666 g
  • Izdošanas datums: 30-Dec-2022
  • Izdevniecība: Wiley-Blackwell
  • ISBN-10: 1119702135
  • ISBN-13: 9781119702139
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Other digital carrier
  • Cena: 219,63 €*
  • * Šī grāmata vairs netiek publicēta. Jums tiks paziņota lietotas grāmatas cena
  • Šī grāmata vairs netiek publicēta. Jums tiks paziņota lietotas grāmatas cena.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
Use of Hydrocolloids to Control Food Appearance, Flavor, Texture, and  Nutrition
  • Formāts: Other digital carrier, 320 pages, height x width x depth: 250x150x15 mm, weight: 666 g
  • Izdošanas datums: 30-Dec-2022
  • Izdevniecība: Wiley-Blackwell
  • ISBN-10: 1119702135
  • ISBN-13: 9781119702139
Citas grāmatas par šo tēmu: