Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Utilizing Microfluidics in the Food Industry: Applications and Techniques

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Nov-2024
  • Izdevniecība: Elsevier Science
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780443134548
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 184,40 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Utilizing Microfluidics in the Food Industry: Applications and Techniques
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 20-Nov-2024
  • Izdevniecība: Elsevier Science
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9780443134548
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

"e;Microfluidics for the food industry thoroughly covers the state-of-the-art applications of microfluidic system for food sector. The book presents fundamental concepts of microfluidic devices, liquid conduction in microfluidics, fabrication techniques, computational approaches, scalability approaches and emerging concepts in nanofluidics. The second section provides details on microfluidics for food structure (emulsion, foams, micro and nano carriers) formulation and aspects for food processing food safety and quality analysis. The last section is dedicated to providing a futuristic view of this rapidly advancing field, emphasizing the need for research and market potential. A comprehensive reference written by world renowned scientists providing both fundamentals and principles or other application sectors in the Microfluidics on food processing. - Addresses the basic fundamental concepts and principles behind the design and fabrication of microfluidic devices- Provides practical guidance on how to analyze and test microfluidic devices- Discusses the application of microfluidic technology for food processing and food safety analysis- Covers major challenges and provides a futuristic overview of microfluidic applications for the food industry- Brings applications, literature reviews, recent developments, methods, and case studies