Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life

  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 53,52 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

In this book, suitable examples of how to increase the shelf life of food materials while preserving their desirable original features are provided.
Introduction to Low Pressure Processes 1(6)
Felipe Richter Reis
Studies on Conventional Vacuum Drying of Foods
7(12)
Felipe Richter Reis
Studies on Freeze-Drying of Foods
19(10)
Maria Lucia Masson
Studies on Microwave-Vacuum Drying of Foods
29(10)
Felipe Richter Reis
Comparative Studies
39
Felipe Richter Reis
Dr Felipe Reis is Professor and Chair of the Food Technician Course at Instituto Federal do Paranį. He is a Food Engineer and has more than ten years research experience on vacuum drying of foods. He is continuously preparing and publishing scientific material in the Food Engineering area.

Dr Maria Lucia Masson is a Professor and Researcher at the Chemical Engineering Department of the Federal University of Paranį. In addition, she is Professor and Advisor at the Graduate Program of Food Engineering (PPGEAL) at the same institution. She is continuously conducting and publishing studies in the Food Engineering area.