Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Vegetable Breeding (Theory And Practice)

  • Formāts: 514 pages
  • Izdošanas datums: 30-Jun-2013
  • Izdevniecība: Studium Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789387813298
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 185,96 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Vegetable Breeding (Theory And Practice)
  • Formāts: 514 pages
  • Izdošanas datums: 30-Jun-2013
  • Izdevniecība: Studium Press
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9789387813298
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

The book Vegetable Breeding-Theory and Practice covers genetics and breeding of important vegetable crops grown in India with emphasis on the plant breeding work conducted at various SAUs and ICAR institutes. Book follows the syllabi prescribed by ICAR for M.Sc and PhD programmes in Vegetable science and will be an excellent ready reference for the teachers and students pursuing course on vegetable breeding. This book will meet the requirement of vegetable breeders working in public and private sector. Introduction chapter details the general breeding methods, origin of vegetable crops, specific methods used for self pollinated, cross pollinated and asexually propagated vegetable crops and biometrics. Chapters pertaining on crops details the origin, taxonomy, distribution, floral biology, genetics of important traits with published gene list, breeding objective, breeding methods, advancement in biotechnology and breeding achievement highlighted in the form of public sector released varieties. Recent references provided at the end of each chapter will be helpful for gathering further information. Authors are involved in teaching and research on vegetable crops at the graduate and post graduate level and exhaustively compiled the recent developments in each crop for presenting the same in a cognitive fashion.