Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: What Doctors Eat

3.77/5 (75 ratings by Goodreads)
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 12-Feb-2013
  • Izdevniecība: Rodale Incorporated
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781609619572
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 16,33 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Izdošanas datums: 12-Feb-2013
  • Izdevniecība: Rodale Incorporated
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781609619572
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

One of the questions we all want to ask our doctors is how do you protect your health? For the top physicians and researchers, the answer almost always is: it's all about making smart food choices. "What Doctors Eat" is an inside peek at the easy, yet ingenious ways experts design their diets to lower their disease risk and keep their weight steady. It's packed with advice the pros give their patients - and follow in their own lives - such as: eat half a teaspoon of cinnamon a day and lower blood sugar and cholesterol by 20 per cent; consider dark chocolate a health food - its antioxidants fight aging, smooth skin, and slash heart disease risk; get heart-healthy omega-3s from sardines; and they're low in mercury and high in vitamin D. To further take the guesswork out of eating smart, the doctors share their favourite recipes. Loaded with real-life tips and easy, flavourful recipes, "What Doctors Eat" is like having a healthy eating coach on call 24/7.
Acknowledgments vi
Chapter 1 What Do Doctors Know About Nutrition? Plenty!
1(12)
Chapter 2 How Food Can Save Your Life
13(14)
Chapter 3 Foods That Heal
27(30)
Chapter 4 Doctors' Diet Orders
57(14)
Chapter 5 The Doctors' Diet: 30 Days to a Slimmer, Healthier You
71(52)
Chapter 6 What Doctors Eat
123(208)
Chapter 7 How Doctors Exercise
331(21)
Photo Credits 352(1)
General Index 353(4)
Recipe Index 357