Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Whiskey Cookbook: Sensational Tasting Notes and Pairings for Bourbon, Rye, Scotch, and Single Malts

  • Formāts: 272 pages
  • Izdošanas datums: 29-Oct-2024
  • Izdevniecība: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781400252237
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 13,48 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 272 pages
  • Izdošanas datums: 29-Oct-2024
  • Izdevniecība: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781400252237
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

Unlock the secret to perfect whiskey pairings with internationally recognized whiskey expert Richard Thomas.

Wine isn't the only drink that can accompany a good meal. In this cookbook, whiskey takes center stage with signature pairings and top-notch recipes. From rye with smoked salmon to bourbon with apple pie, experiment with diverse flavor profiles that pair with and improve the taste of these spirits. With hundreds of different expressions to choose from, a good bottle of whiskey is an ingenious way to bring your meals to the next level. Inside you'll find:





Menus that pair well with bourbon, rye, scotch, and single malts Detailed tasting notes for a variety of expressions A guide to the full spectrum of whiskey flavors and aromas

Balance out delectable dishes or give them a perfect punch, and bring depth and complexity to each meal with this spirited collection. This is a new way to think, drink, and appreciate the world of whiskey. Raise your glass, it's time to eat with The Whiskey Cookbook.
Richard Thomas is the owner and managing editor of The Whiskey Reviewer, a leading web magazine for whiskey reviews and mixology and drinks news. Thomas's opinions and advice on whiskey have appeared on ABC News, Discovery Channel programming, Style magazine and elsewhere. He was a longtime travel contributor to Yahoo!, and he has written for outlets as diverse as Dremel.com, USA Today, Chilled, Inside Hook, and Paste.