Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Basic Protocols in Enology and Winemaking

Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 237,34 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This volume details methods using classical apparatus and mechanisms to study enology and winemaking. Chapters guide readers through protocols on titration, distillation, spectrophotometry, advanced methods applying High-Performance Liquid Chromatography with Mass Spectrometry (HPLC-MSn), Gas Chromatography coupled with Mass Spectrometry (GC-MS) and Nuclear Magnetic Resonance (NMR).





Authoritative and cutting-edge, Basic Protocols in Enology and Winemaking aims to be a useful and practical guide to new researchers and experts looking to expand their knowledge. 
Total and volatile acidity: traditional and advanced methods.- Alcohol
content: traditional and advanced methods.- Total and reducing sugars:
traditional and advanced methods.- Total phenolic content: traditional
methods.- Color indexes: Traditional and advanced methods.- Anthocyanin
identification and quantitation by High Performance Liquid Chromatography
coupled with Mass Spectrometry (HPLC-MSn).- Flavonol identification and
quantitation by High Performance Liquid Chromatography coupled with Mass
Spectrometry (HPLC-MSn).- Flavan-3-ol (flavanol) identification by
quantitation by High Performance Liquid Chromatography coupled with Mass
Spectrometry (HPLC-MSn).- Hydroxybenzoic and hydroxycinnamic acid derivatives
(HCAD) identification and quantitation by High Performance Liquid
Chromatography coupled with Mass Spectrometry (HPLC-MSn).- Stilbene
identification and quantitation by High Performance Liquid Chromatography
coupled with Mass Spectrometry (HPLC-MS).- Analysis of the free and bound
fraction of volatile compounds in musts and wines by GC/MS. Results
interpretation from the sensory point of view by OAV
technique.- Identification of wine compounds by Nuclear Magnetic
Resonance.- Ethanol suppression on wine analysis using Nuclear Magnetic
Resonance (NMR).- Methods to determine biogenic amines in wine by RP-HPLC.