Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Curious Bartender's Guide to Malt, Bourbon & Rye Whiskies

  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Curious Bartender
  • Izdošanas datums: 28-Jul-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788793049
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - EPUB+DRM
  • Cena: 11,26 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: EPUB+DRM
  • Sērija : The Curious Bartender
  • Izdošanas datums: 28-Jul-2020
  • Izdevniecība: Ryland, Peters & Small Ltd
  • Valoda: eng
  • ISBN-13: 9781788793049
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

A captivating introduction to the world of fine whiskies, brought to you by bestselling author, restaurateur, bar-owner and world-class drinks connoisseur Tristan Stephenson.

A captivating introduction to the world of fine whiskies, brought to you by bestselling author, restaurateur, bar-owner, and world-class drinks connoisseur Tristan Stephenson.

Tristan explores the origins of whiskey, from the extraordinary Chinese distillation pioneers well over 2,000 years ago to the discovery of the medicinal "aqua vitae" (water of life), through to the emergence of what we know as whiskey. Explore the magic of malting, the development of flavor, and the astonishing barrel-ageing process as you learn about how whiskey is made. After that, you might choose to make the most of Tristan&;s bar skills with some inspirational house-blends and whiskey-based cocktails. This fascinating, entertaining, and comprehensive book is sure to appeal to aficionados and novices alike.
Foreword 6(2)
Part One The History of Whisky
8(34)
Part Two How Whisky is Made
42(66)
Part Three Blends & Cocktails
108(40)
Glossary 148(2)
Directory of Distilleries 150(22)
Index 172(2)
About the Author 174(2)
Acknowledgments & Picture Credits 176
Tristan Stephenson is a bright star in the bartending world. He has worked with Jamie Oliver, and was a brand ambassador, training bartenders at The Ritz, among other top hotels. In 2009 he set up a consultancy company for the drinks industry, Fluid Movement. From there he went on to open a series of eclectic and critically acclaimed London bars, most notably Black Rock. Tristan lives in Cornwall, UK.