Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Economic Analysis of Fermentation Processes [Hardback]

  • Formāts: Hardback, 236 pages, height x width: 250x175 mm, weight: 453 g
  • Sērija : Routledge Revivals
  • Izdošanas datums: 30-Jun-2020
  • Izdevniecība: CRC Press
  • ISBN-10: 0367206269
  • ISBN-13: 9780367206260
  • Hardback
  • Cena: 230,28 €
  • Grāmatu piegādes laiks ir 3-4 nedēļas, ja grāmata ir uz vietas izdevniecības noliktavā. Ja izdevējam nepieciešams publicēt jaunu tirāžu, grāmatas piegāde var aizkavēties.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Piegādes laiks - 4-6 nedēļas
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Bibliotēkām
  • Formāts: Hardback, 236 pages, height x width: 250x175 mm, weight: 453 g
  • Sērija : Routledge Revivals
  • Izdošanas datums: 30-Jun-2020
  • Izdevniecība: CRC Press
  • ISBN-10: 0367206269
  • ISBN-13: 9780367206260

Published in 1988: It is the purpose of this book to outline and detail the many steps which are involved in bringing a fermentation product to market.

1. Research and Development 
2. Engineering Design 
3. Review of
Published Economic Data 
4. Plant Construction and Regulatory Affairs 
5.
Profitability 
6. Conclusion
Harold B. Reisman is Director of Manufacturing for the Formulated Foods Group of Stauffer Chemical Company.