Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

E-grāmata: Food Chemistry

Edited by , Edited by , Edited by , Edited by , Edited by , Edited by
  • Formāts: 381 pages
  • Izdošanas datums: 01-Dec-2007
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781619421363
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Formāts - PDF+DRM
  • Cena: 273,63 €*
  • * ši ir gala cena, t.i., netiek piemērotas nekādas papildus atlaides
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Šī e-grāmata paredzēta tikai personīgai lietošanai. E-grāmatas nav iespējams atgriezt un nauda par iegādātajām e-grāmatām netiek atmaksāta.
  • Formāts: 381 pages
  • Izdošanas datums: 01-Dec-2007
  • Izdevniecība: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781619421363
Citas grāmatas par šo tēmu:

DRM restrictions

  • Kopēšana (kopēt/ievietot):

    nav atļauts

  • Drukāšana:

    nav atļauts

  • Lietošana:

    Digitālo tiesību pārvaldība (Digital Rights Management (DRM))
    Izdevējs ir piegādājis šo grāmatu šifrētā veidā, kas nozīmē, ka jums ir jāinstalē bezmaksas programmatūra, lai to atbloķētu un lasītu. Lai lasītu šo e-grāmatu, jums ir jāizveido Adobe ID. Vairāk informācijas šeit. E-grāmatu var lasīt un lejupielādēt līdz 6 ierīcēm (vienam lietotājam ar vienu un to pašu Adobe ID).

    Nepieciešamā programmatūra
    Lai lasītu šo e-grāmatu mobilajā ierīcē (tālrunī vai planšetdatorā), jums būs jāinstalē šī bezmaksas lietotne: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Lai lejupielādētu un lasītu šo e-grāmatu datorā vai Mac datorā, jums ir nepieciešamid Adobe Digital Editions (šī ir bezmaksas lietotne, kas īpaši izstrādāta e-grāmatām. Tā nav tas pats, kas Adobe Reader, kas, iespējams, jau ir jūsu datorā.)

    Jūs nevarat lasīt šo e-grāmatu, izmantojot Amazon Kindle.

This book introduces the chemistry and properties of six essential nutrients contained in foods, including water, carbohydrates, lipids, proteins, vitamins, and minerals and special attention is given to their changes undergone during processing and storage and the effects of these changes on the quality of foods. Food additives and toxic substances in foods are also included in this book. Tables and illustrations will be widely employed in the book to offer readers with in-depth insight into food chemistry. These features make the book a valuable tool for food chemists, food technologists, engineers, biochemists, nutritionists, and analytical chemists for food and agricultural research, food control and other related purposes. The book can also be used as a textbook for university students and teachers for leaning and teaching Food Chemistry.
Preface vii
Contributors ix
About the Editors xi
Chapter 1 Introduction
1(8)
Dongfeng Wang
Chapter 2 Water
9(26)
Jianqian Kan
Guoqing Huang
Chapter 3 Carbohydrates
35(72)
Dongfeng Wang
Jipeng Sun
Guoqing Huang
Xiaolin Zhou
Liping Sun
Chapter 4 Lipids
107(30)
Shengrong Shen
Dongfeng Wang
Undurti N. Das
Chapter 5 Proteins
137(54)
Hong Lin
Lisha Wu
Shuhui Wang
Chapter 6 Vitamins
191(32)
Yibin Zhou
Dongfeng Wang
Ping Dong
Chapter 7 Minerals
223(24)
Dongfeng Wang
Lina Yu
Haiyan Li
Bin Zhang
Shuhui Wang
Xingguo Liang
Chapter 8 Food Flavors
247(26)
Xiaoxiong Zeng
Guaoqing Huang
Chapter 9 Food Additives
273(32)
Linwei Liu
Shiyuan Dong
Chapter 10 Toxicants in Foods
305(48)
Wang Dongfeng
Guoqing Huang
Shuhui Wang
Index 353