Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Laboratory Manual for Fundamental Food Microbiology, Second Edition [Mīkstie vāki]

(University of Wyoming (emeritus), Laramie, USA)
  • Formāts: Paperback / softback, height x width: 279x216 mm, weight: 145 g
  • Izdošanas datums: 06-Mar-2001
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • ISBN-10: 0849311314
  • ISBN-13: 9780849311314
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Mīkstie vāki
  • Cena: 78,55 €*
  • * Šī grāmata vairs netiek publicēta. Jums tiks paziņota lietotas grāmatas cena
  • Šī grāmata vairs netiek publicēta. Jums tiks paziņota lietotas grāmatas cena.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Pievienot vēlmju sarakstam
Laboratory Manual for Fundamental Food Microbiology, Second Edition
  • Formāts: Paperback / softback, height x width: 279x216 mm, weight: 145 g
  • Izdošanas datums: 06-Mar-2001
  • Izdevniecība: CRC Press Inc
  • ISBN-10: 0849311314
  • ISBN-13: 9780849311314
Citas grāmatas par šo tēmu: