Atjaunināt sīkdatņu piekrišanu

Techniques and Methods for Chemical, Physical and Sensory Analyses and tests of Grapes and Wine [Spiral bound]

Designed by , Photographs by , Edited by , Drawings by
  • Formāts: Spiral bound, 138 pages, height x width: 300x220 mm, Colour plates and Diagrams
  • Izdošanas datums: 01-Apr-2021
  • Izdevniecība: Patrick Iland Wine Promotions
  • ISBN-10: 099463563X
  • ISBN-13: 9780994635631
Citas grāmatas par šo tēmu:
  • Spiral bound
  • Cena: 196,47 €
  • Grāmatu piegādes laiks ir 3-4 nedēļas, ja grāmata ir uz vietas izdevniecības noliktavā. Ja izdevējam nepieciešams publicēt jaunu tirāžu, grāmatas piegāde var aizkavēties.
  • Daudzums:
  • Ielikt grozā
  • Piegādes laiks - 4-6 nedēļas
  • Pievienot vēlmju sarakstam
  • Formāts: Spiral bound, 138 pages, height x width: 300x220 mm, Colour plates and Diagrams
  • Izdošanas datums: 01-Apr-2021
  • Izdevniecība: Patrick Iland Wine Promotions
  • ISBN-10: 099463563X
  • ISBN-13: 9780994635631
Citas grāmatas par šo tēmu: